Øvelser til bækkenbunden

Fritvalg af øvelser til bækkenbunden – Tillæg 4.1

Af de 21 dages øvelser til bækkenbunden, som du får præsenteret på Knibnu.dk, ønsker vi, at du udvælger de øvelser til bækkenbunden, der passer bedst til dig. Men husk også at udfordre dig selv lidt, det kan jo være at du bliver positivt overrasket.

Formålet med knibeøvelse dag 4 er, at du kommer til at kende din bækkenbund lidt bedre – er den spændt eller afspændt, føles bækkenet tungt eller let? Det er yoga knibedagen med chakra i fokus.

Denne meditative knibeøvelse handler om at lære at slå rod i bækkenbunden. Mange kvinder oplever, at det kan være svært at finde vejen til bækkenbunden, og andre kan opleve at det er svært at holde opmærksomheden i bækkenbunden.

Prøv at lægger hånden lige over kønsbenet og tænker ind og ned, så du med dine tanker trække god energi ind i bækkenet? Kan du fokuseret på en del af dig selv, som hos mange er lidt overset?

En kvinde fortalte os efter en workshop, at hendes trick var hver morgen at hilse på bækkenbunden med et ”Godmorgen bækkenbund hvad skal vi lave i dag?”  Det er en rigtig fin idé, mon det er noget for dig?

Gennem 21 dage vil du blive præsenteret for en række af øvelser til bækkenbunden. Det brede udvalg af øvelser til bækkenbunden vil vise dig, at der er mange veje til bækkenbunden.

Du behøver ikke blive bedste venner med alle 21 knibeøvelser, du kan vælge at gentage den forrige dags knibeøvelse, i stedet for den aktuelle dags øvelse. Alle knibeøvelserne er dog valgt med et særligt fokus.

Bliver det svært at holde motivationen, kan du med fordel læse med på Fluff. Her får du får du sjove, skæve, mystiske og lattermilde indslag sammen med din daglige bækkenbundstræning.