Hvordan ved jeg at jeg kniber

Hvordan ved jeg at jeg kniber? Tillæg 2.1

Det nemme svar på spørgsmålet hvordan ved jeg at jeg kniber, er at det føles lidt som at holde på en prut, tis eller afføring. Bevægelsen er ikke kæmpe stor – lidt som at lukke læberne sammen.

Tænker du stadig “jamen hvordan ved jeg at jeg kniber, når jeg ikke kan mærke det selv?”. Så kan du forsøge at mærke efter med fingrene i skeden. Du kan også bede din praktiserende læge eller gynækolog, om de vil mærke efter. De vil typisk også bruge fingrene til at teste bækkenbunden.

Derudover kan du bestille tid hos en gynobs fysioterapeut. En gynobs fysioterapeut er en fysioterapeut, som har speciale i bækkenbunden. Fysioterapeuten kan tjekke din evne til at få fat i musklerne og i hvor høj grad du får fat. Hun kan yderligere instruere dig i, hvordan du får bedst fat i musklerne. Nogle gange anvender hun maskiner til at undersøge om du kniber. Oversigt over gyn-obs fysioterapeut behandlere.

Ønsker du at klare tingene på egen hånd, kan et hjælpemiddel med biofeedback hjælpe dig. Begge bækkenbundstrænere EPI-NO og LUNA vil hjælpe dig til at tjekke effekten af dit knib.

Ved hjælp af en probe, som du kniber omkring, ser du på et display effekten af din muskelsammentrækning. Epi-No kan vise det enkelte knib, hvis du ligger stille. LUNA kan kun vise din forbedring over tid. Da der kun er 5 programmer kræver det en del forbedring for at rykke op i niveau.

LUNA sætter til gengæld mere turbo på dit knib pga. vibrationer i proben. Vibrationerne får dig til at mærke hvor og hvornår det gælder at knibe. Klik for shop.

Hjælp os med at dele KnibNu og få alle kvinder med!