Louise Storm Hougaard

LOUISE STORM HOUGAARD

Jeg er en energisk og engageret danser, der i min undervisning har fokus på at det skal være sjovt og inspirerende at danse. Jeg har danset hele mit liv, mange forskellige stilarter, men mavedans blev min store passion. I 2007 blev jeg Danmarksmester i mavedans.

Jeg er uddannet levnedmsmiddelteknikker og arbejder til daglig som kvalitetsteknikker hos TEMPUR Pedic A/S, ved siden af har jeg flere danse hold ugentlig på både aftenskole, gymnastik forening og i fitness.dk

Min fritid bruger jeg ofte i fitness.dk hvor jeg også arbejder som ZUMBA instruktør. Uddannelsen tog jeg hos Beto Perez , i Amsterdam forår 2010. Jeg er aktiv og udadvendt af natur og nyder mit indholdsrige liv med min kæreste og vores 4 fælles børn.

KONTAKT INFO PÅ LOUISE STORM HOUGAARD

Hjemmeside: www.louise-hougaard.dk

By: Odense

Hvorfor knibnu.dk – fordi det er et must – men derfor kan det jo godt gøres sjovt samtidig…