Props & Pearls står bag KnibNu

Props & Pearls er Danmarks første sundhedslounge for kvinder. Vi er her for at hjælpe kvinder, der sundhedsmæssigt er kommet i en udsat situation i forbindelse med bl.a. brystkræft, underlivskræft, inkontinens og underlivsgener som vulvodyni.

Props & Pearls er en socialøkonomisk virksomhed, hvor alt overskud går til at fremme vilkår for de kvinder, vi er her for at hjælpe. Så hvis du køber gimmicks eller gadgets i vores butik, støtter du vores arbejde – ikke bare med at udbrede knibet men også på de andre områder. 

Vi har i vores lounge igen og igen mødt kvinder, der gav udtryk for, at de fandt knibeøvelser trælse og svære. Samtidigt med at de havde dårlig samvittighed over ikke at få dem lavet og følte, at de var alene om problemet – til trods for at måske en kvart million danske kvinder døjer med en svag bækkenbund. De mange kvinder har inspireret os til at søge nye veje for knibet. Dette er baggrunden for KNIBNU. Så tak til alle de kvinder der har delt deres udfordringer med os.

En stor tak til Nordea-fonden for at have set projektets vigtighed og valgt at støtte det finansielt. 

Endelig en varm tak til de mange legekammerater, der på frivillig eller socialøkonomisk basis har bidraget til denne kampagne, som forhåbentlig tusindvis af danske kvinder vi få glæde af – inklusiv dig. 

Rigtig god fornøjelse.

Rosemarie Wedell-Wedellsborg  &  Birgitte Baht