Jessie Lee

JESSIE LEE BIDRAGER TIL KNIBNU

Jessie Lee er ejer af Copenhagen Pilates Studio, Pilates og Gyrotonic instruktør

Jeg er tidligere balletdanser og fuldt certificeret Pilates og Gyrotonic® instruktør. Jeg stiftede og er ejer af Copenhagen Pilates Studio som åbnede i 2000. Det er Danmarks eneste kombinerede Pilates og Gyrotonic studio. Jeg har mere end 20 års erfaring med Pilates metoden og har i over 15 år undervist mennesker med forskellig baggrund lige fra elite sportsfolk, dansere, operasangere og skuespillere til almindelige motionister og alle andre, der har lyst til at forbedre deres helbred og generelle livsstil. Jeg har specialiseret mig i forebyggelse af skader og genoptræning ved brug af Pilates træning. Jeg underviser efter princippet, at øvelserne skal tilpasses den enkelte. Den enkelte skal ikke passe ind i øvelsen.

Senest er jeg, i samarbejde med Rigshospitalet og Den Kgl Ballets Fond, involveret i et friviligt projekt, der bruger Pilates som genoptræning af sårede soldater hjemvendt fra Afghanistan. I den forbindelse modtog jeg Hæderstegnet fra Dansk Militærmedicinsk selskab.

Hvorfor knibnu.dk:  “Det er vigtigt at afmystificere bækkenbundstræning, som noget der kun udøves af kvinder efter fødsel. Bækkenbunden er vigtig hele livet igennem for optimal helbred af mange af kroppens funktioner, både for kvinder og mænd”

KONTAKT INFO:

Hjemmeside: www.copenhagenpilatesstudio.dk

By: København K

Aftale tid: 33110088 eller 26830088