Micala Bendix

MICALA BENDIX BIDRAGER TIL KNIBNU

Jeg er Osteopat D.O.i 1994 fra British College of Naturopathy and Osteopathy. Da jeg tror på løbende uddannelse, videre uddanner jeg mig indenfor osteopati, bla. hos J P Barral; Renzo Molinari. Jeg har en Post. grad. Teatro de los Sentidos Universidad de Girona.

Udover at tilbyde almindelige osteopatisk behandling tilbyder jeg kursus i kropsbevidsthed i det kreative sprog.

Micala Bendix ar siden 1994 haft egen osteopatisk klinik i New Zealand og Danmark.
Medstifter og Medlem af Danske Osteopater.

“Smerter i bækkenbund, symfyse eller lænd kan skyldes at der er nedsat bevægelighed i bækkenet. Nedsat bevægelighed kan skyldes muskel, bindevæv-arvævs spændinger eller at leddene af anden årsag har nedsat bevægelighed.

Nedsat bevægelighed forårsager irriterede nerver samt hæmmer ordentlig blodgennemstrømning. Dette bevirker at kroppen har svært ved at restituere sig selv og kroppens selv-helende mekanismer bliver hæmmet. Det kan videre påvirke at du ikke har fuld kontrol eller føler at du har ordentlig kontakt med din bækkenbund.

Hos en osteopat vil der være mulighed for at få undersøgt kroppen som en helhed. Der bliver ikke alene arbejdet med bækkenet, men også kigget på bækkenet i relation til resten af kroppen. Dette forgår primært ved manuelle teknikker alt afhængig hvad den enkelte person har brug for. Det vil sige alt fra blide stræk og tryk til mobiliserende, manipulerende teknikker. Behandlingen er et samarbejde og derfor gives der også øvelser så at patienten kan behandle sig selv.”

KONTAKT INFO

Hjemmeside: www.osteopati.dk

By: København